Spreekuren – Huisartsenpraktijk Het Kristal – Apeldoorn
Huisartsenpraktijk Het Kristal
Distelvlinderlaan 210 7323XB
Apeldoorn

Spreekuren

Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. Voor het maken van een afspraak is de praktijk op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

Spreekuur
Alle spreekuren zijn op afspraak. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente heeft (net als de huisarts) een beroepsgeheim. Het is mogelijk om een afspraak te maken op het avond spreekuur (maandag) of op het vroege ochtend spreekuur (vrijdag). Deze afspraak kunt u uitsluitend via de assistente inplannen.

Een afspraak bij de huisarts duurt 15 minuten, hierin kunt u één of enkele korte vragen stellen. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld bij complexe klachten of meerdere vragen, dan wordt u verzocht dit aan te geven bij het maken van de afspraak.
Indien u verhinderd bent, dient u minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af te bellen. We hopen dat door het tijdig afzeggen van afspraken geen spreekuurtijd onnodig verloren gaat.

Huisbezoek
Tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u bellen voor het aanvragen van een huisbezoek.
Bedenk dat een medisch onderzoek in de huisartsenpraktijk veel beter mogelijk is dan in uw eigen woonomgeving. Vraag een huisbezoek daarom uitsluitend aan als u om medische redenen niet in staat bent naar de praktijk te komen.
Het is voor de huisarts doorgaans niet mogelijk om iedereen die uit het ziekenhuis ontslagen is te bezoeken. U kunt zelf een visite aanvragen als u de huisarts wilt spreken.