Opvragen onderzoek uitslagen – Huisartsenpraktijk Het Kristal – Apeldoorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Het Kristal
Distelvlinderlaan 210 7323XB
Apeldoorn

Opvragen onderzoek uitslagen

Voor uitslagen van medisch onderzoek dient u in alle gevallen zelf te bellen voor de uitslag. Voor het opvragen van uitslagen van onderzoeken, zoals bloedonderzoek of een röntgenfoto, kunt u terecht bij de assistente. Zij zal met u de uitslag bespreken. Uiteraard doet ze dit alleen nadat uw huisarts de uitslag heeft beoordeeld. U hoort dan direct of er nog verdere behandeling of onderzoek nodig is of dat alle uitslagen normaal zijn. Vraag aan uw huisarts na hoeveel dagen u kunt bellen voor de uitslag.

Soms kan het advies zijn om alsnog op spreekuur te komen om de uitslag met uw huisarts verder te bespreken. Mocht het zo zijn dat een uitslag eerder bekend is en dat er onverhoopt snel(ler) actie ondernomen dient te worden, dan zal er zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen. Zorgt u er daarom voor dat wij in het bezit zijn van uw telefoonnummers, zowel vast als mobiel.

De uitslag van het uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker ontvangt u binnen 2 tot 4 weken per post. Voor de uitslag een uitstrijkje op indicatie kunt u 2 weken later bellen met de assistente.

Vraag altijd zelf uw uitslag op!!