Online mogelijkheden – Huisartsenpraktijk Het Kristal – Apeldoorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Het Kristal
Distelvlinderlaan 210 7323XB
Apeldoorn

Terug naar overzicht

Online mogelijkheden

Online mogelijkheden patiëntenomgeving
Door het coronavirus was het een tijd niet mogelijk om alle onderdelen in de patiëntenomgeving te gebruiken. Sinds september zijn alle onderdelen weer te gebruiken. Ook het online inplannen van afspraken is weer mogelijk! Hiervoor hebben wij bij de huisarts meer tijden beschikbaar gesteld. Het is daardoor ook mogelijk om een afspraak voor dezelfde dag in te plannen. U kunt voor uw klachten ook een afspraak inplannen bij Annelies (physician assistant i.o.), indien nodig overlegt zij met de huisarts.

Als praktijk willen wij meer gebruik maken van deze online mogelijkheden. Het kan daarom zijn dat één van de medewerkers aan de telefoon of op het spreekuur aan u vraagt of u zich wil aanmelden bij de patiëntenomgeving. Wij kunnen u hiervoor een uitnodiging sturen. Mocht het u niet gevraagd zijn maar wil u zich wel graag aanmelden voor het patiëntenomgeving, de assistente stuurt u hier graag een uitnodiging voor.

Wij streven er naar uw e-consult zo snel mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen 24 uur. Wilt u plekjes of vlekjes laten beoordelen, stuur de huisarts een e-consult en voeg een foto van het plekje toe als bijlage. Heeft u praktische vragen of wilt u graag advies van de assistente, stuur haar hiervoor dan ook gerust een e-consult. Het is ook mogelijk om een e-consult te sturen naar de praktijkondersteuner somatiek, Mw. Petronilia. Bent u bij haar onder controle voor uw diabetes mellitus of hoge bloeddruk en heeft u vragen. Stuur haar dan een e-consult, zij zal deze op haar werkdagen (dinsdag en woensdag) beantwoorden.

In de patiënten omgeving kunt u naast e-consulten versturen en afspraken maken ook uw dossier inzien en herhaalrecepten aanvragen.

 

Publicatiedatum: 10-12-2021