Huisartsenpraktijk Het Kristal – Apeldoorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Het Kristal
Distelvlinderlaan 210 7323XB
Apeldoorn

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Het Kristal

Sinds 2014 is de praktijk gevestigd in het kristal. De praktijk bevindt zich in het Gezondheidscentrum aan de zijde van de Distelvlinderlaan.

De locatie biedt veel voordelen. De praktijkruimte op de begane grond is makkelijk te bereiken en rollator- en rolstoelvriendelijk. U kunt gratis en op korte afstand van de praktijk parkeren. In het gezondheidscentrum zijn diverse zorgverleners gevestigd onder andere fysiotherapeuten, verloskundigen, een huidtherapeute en een diëtiste. Er is een medicatie uitgiftepunt en er is een bloedafnamepunt.

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, over gezondheid en over gerelateerde onderwerpen. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Wij hopen dat u alle informatie op de site kunt vinden, maar mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze praktijk.

Een van onze doktersassistentes staat u graag te woord.

Wijziging waarneming!

Vanaf 1 januari is onze waarneming op de dinsdagmiddag gewijzigd!
U kunt voor dringende klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag terecht bij Zuidbroekdokters. De reden voor deze wijziging is dat dr. Verspui, huisartsenpraktijk Kerschoten, per 1 januari met pensioen gaat.

Huisartsenpraktijk Zuidbroekdokters
Mw. L. ten Napel-Veenemans en Mw. M. Veenhuizen
Laan van Zuidbroek 109, 7323 SH Apeldoorn
Tel. 055-80 80 380
Voor meer informatie zie de pagina waarneming en afwezigheid.

Daarnaast willen wij u laten weten dat er twee nieuwe gezichten zijn in de praktijk.
Dit zijn Dr. Timmermans en Dr. Kibria, zij zullen in de praktijk waarnemen tijdens afwezigheid van de Dr. Zandvliet.

Patiëntenomgeving

Door het coronavirus was het een tijd niet mogelijk om alle onderdelen in de patiëntenomgeving te gebruiken. Sinds september zijn alle onderdelen weer te gebruiken. Ook het online inplannen van afspraken is weer mogelijk! Hiervoor hebben wij bij de huisarts meer tijden beschikbaar gesteld. Het is daardoor ook mogelijk om een afspraak voor dezelfde dag in te plannen. U kunt voor uw klachten ook een afspraak inplannen bij Annelies (physician assistant i.o.), indien nodig overlegt zij met de huisarts.

Als praktijk willen wij meer gebruik maken van deze online mogelijkheden. Het kan daarom zijn dat één van de medewerkers aan de telefoon of op het spreekuur aan u vraagt of u zich wil aanmelden bij de patiëntenomgeving. Wij kunnen u hiervoor een uitnodiging sturen. Mocht het u niet gevraagd zijn maar wil u zich wel graag aanmelden voor het patiëntenomgeving, de assistente stuurt u hier graag een uitnodiging voor.

Wij streven er naar uw e-consult zo snel mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen 24 uur. Wilt u plekjes of vlekjes laten beoordelen, stuur de huisarts een e-consult en voeg een foto van het plekje toe als bijlage. Heeft u praktische vragen of wilt u graag advies van de assistente, stuur haar hiervoor dan ook gerust een e-consult. Het is ook mogelijk om een e-consult te sturen naar de praktijkondersteuner somatiek, Mw. Petronilia. Bent u bij haar onder controle voor uw diabetes mellitus of hoge bloeddruk en heeft u vragen. Stuur haar dan een e-consult, zij zal deze op haar werkdagen (dinsdag en woensdag) beantwoorden.

In de patiënten omgeving kunt u naast e-consulten versturen en afspraken maken ook uw dossier inzien en herhaalrecepten aanvragen.

Coronavirus

Kijk voor de actuele informatie over het virus, de maatregelen in de praktijk en het vaccineren op de pagina coronavirus